La Rotovense Musical celebra Santa Cecília amb la incorporació del nou director Antonio Pons Garcia

  • El concert de la festivitat tindrà lloc dissabte 30 de novembre a la Nau Polivalent de Ròtova i estarà dedicat a la memòria de José Penalva

Ròtova acull, un any més, la festivitat de Santa Cecília de La Rotovense Musical. El dissabte 30 de novembre i diumenge 1, La Rotovense Musical ha organitzat tot un seguit d’activitats entorn a la patrona de la música. Hi col·laboren la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Ròtova, Caixa Ontinyent, l’Escola de Música Mestre Villar, Sabors Càtering i la Parròquia de Sant Bartomeu.

El dia gros serà dissabte 30 de novembre. Els actes s’iniciaran a les 9.30h, amb un passacarrer pels carrers del poble i un esmorzar per als músics a les 10h. A les 16.30h, tindrà lloc l’audició dels educands de l’Escola de Música Mestre Villar, a la Nau Polivalent, que des d’inicis d’este any gestiona l’entitat musical. A les 19.00h, un nou passacarrer pels carrers del poble serà el preludi del concert, que en aquesta ocasió està dedicat a la memòria de José Penalva. Tindrà lloc a les 20h, a la Nau Polivalent. Per a dirigir-lo, comptaran amb el nou director Antonio Pons Garcia.

Diumenge, 1 de desembre, a les 11.00h, tindrà lloc una cercavila pels carrers del poble; i a les 12.00h, una missa en honor a Santa Cecília, a l’església parroquial de Sant Bartomeu. A les 14.00h, un dinar de germanor i fi de festa, a la Nau Polivalent clourà els actes d’esta edició.

Cartell de Santa Cecília 2019.

Programa del concert dedicat a la memòria de José Penalva

Dissabte, 30 de novembre. 20.00h. Nau Polivalent de Ròtova

1a part:

  • -Carmesina, Manuel Morales
  • -Maruxa, Amadeu Vives
  • -Sinfonía Nobilíssima, Robert Jager

2a part:

  • -Alpine fanfare, Franco Cesarini
  • -Armenian dances, Alfred Reed
  • -La Rotovense Musical, Álvaro Navarro

Director: Antonio Pons Garcia

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *