Concert d’estiu, dedicat al mestre-director Ferran Escrivà Llorca

  • La matrícula de l’Escola de Música Mestre Villar de Ròtova finalitza el 15 de juliol

El proper dissabte 13 de juliol tindrà lloc el concert d’estiu de La Rotovense, dedicat al mestre-director Ferran Escrivà Llorca. Tindrà lloc a la piscina municipal, a les 21h. El repertori està composat per obres «que ens han arribat com a músics», ha explicat el president, Javier Bataller.

  • L’Escola de Música Mestre Villar

L’Escola de Música Mestre Villar de Ròtova tanca el període de matrícula per al curs 2018-2019 el proper 15 de juliol. El preu de matrícula és de 30€ i la informació es pot trobar a l’adreça larotovensemusical.org/escola. L’entitat ofereix un 15% de descompte per a persones associades a La Rotovense Musical en les diferents assignatures.

L’escola ofereix una veriada oferta de classes, entre les quals n’hi ha de solfeig i instrument per a persones adultes. “Des de La Rotovense Musical creiem que aquest mòdul permetrà que molts i moltes de nosaltres retrobem el músic que tenim dins i que puguem repassar i renovar coneixements musicals. Mai és tard per endinsar-se en el món de la música”.

  • Activitats d’estiu

L’Escola de Música Mestre Villar va oferir el passat un concert d’audició dimarts 25 de juny, a la plaça Major de Ròtova. Era el final d’un curs en què l’agrupació musical ha pres el relleu en la gestió de l’escola.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *