La Rotovense Musical ofereix un concert al Porrat junt a la Colla Sarabanda

L’agrupació musical promociona els cursos per a adults i estrena pàgina web amb la nova gestió de l’escola de música

Dissabte, 23 de febrer, a les 18h, la Plaça Major de Ròtova acollirà el tradicional concert de La Rotovense Musical, sota la direcció de Ferran Escrivà Llorca, que forma part de la programació del Porrat de Sant Macià 2019, dedicat al monestir de Sant Jeroni de Cotalba. En aquesta edició, però, La Rotovense Musical presenta moltes novetats: la primera, el format, ja que estarà acompanyada per la Colla de Dolçainers i Tabaleters Sarabanda d’Oliva, en les composicions “Creu d’Arsuf” (m.c.), de José R. Pascual-Vilaplana, i “La Rotovense Musical” (p.d.-marxa), d’Álvaro Navarro Fayos.

El repertori, a més, està format per “Pedro y Juan Bautista” (pd), de Pedro J. Francés Sanjuán; “Espejismos” (mm), de Pedro J. Francés Sanjuán; “Als Llaneros Dianers” (pd), de Rafael Mullor Grau; i “Gemma i Glòria” (pd), de Saül Gómez Soler. En la segona part sonaran “L’Alcoià” (pd), de Francisco Esteve Pastor; “10 anys de Contrabando” (pd fester-andalús); i “Vicent Simó Xabat” (mm), de Saül Gómez Soler.

Detall del cartell per anunciar el curs de solfeig per a adults.

A més, al llarg de tot el cap de setmana l’agrupació informarà des del seu estand al porrat que l’Escolta de Música Mestre Villar, de la qual acaben de fer-se càrrec de la gestió, ofereix classes de solfeig i instrument per a persones adultes. “Des de La Rotovense Musical creiem que aquest mòdul permetrà que molts i moltes de nosaltres retrobem el músic que tenim dins i que puguem repassar i renovar coneixements musicals. Mai és tard per endinsar-se en el món de la música”.

Portada del web larotovensemusical.org/escola

A més, l’escola de música també estrena pàgina web, una finestra des d’on poder oferir informació actualitzada i propera sobre l’oferta acadèmica i sobre les activitats que s’hi desenvolupen. En la pàgina web es podrà trobar informació del professorat que forma part de l’entitat. També, les assignatures, classificades per nivells i les notícies del dia a dia de l’escola. Pots trobar, finalment, al peu del web, els esdeveniments i les imatges més destacadas de les nostres acitivitats. L’adreça és larotovensemusical.org/escola.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *