Xeresa acollí la II Trobada de bandes comarcal

  • La Rotovense Musical hi va prendre part, entre les 17 entitats participants.
  • Dins del programa d’Activitats Comarcals que organitza la FSMCV per tot el territori valencià el passat dissabte 16 de setembre es va celebrar a Xeresa la II Trobada de bandes de la Safor-Valldigna, organitzada per la Junta Comarcal de la FSMCV, la Societat Instructiva Unió Musical de Xeresa i l’Ajuntament de Xeresa.

Xeresa es va omplir el passat dissabte de música de banda amb la participació de més de 500 músics de la comarca. L’acte, que va transcórrer complint l’horari establert es va veure acompanyat d’un oratge que animava a estar al carrer compartint esta festa . La població de Xeresa i el públic que els va acompanyar al llarg del recorregut pels carrers del poble van gaudir de les diferents peces musicals aplaudint al seu pas.
Desprès de la imposició del corbatí a cada bandera de les societats musicals que van participar i l’intercanvi dels diferents recordatoris de la celebració, tots els músics de les 17 bandes interpretaren l’obra Jovial, sota la direcció d’Antonio Cuenca, autor de l’obra i director de la societat musical de Xeresa. No va faltar la pirotècnia com a expressió de l’emoció del moment.
Per concloure el dia, es va fer un sopar de germanor al Centre Social de Xeresa, amb el desig de tornar a trobar-se en una nova convocatòria per al 2018.