Santa Cecília sempre és sinònim de cares noves i enguany no és una excepció. 4 nous músics s’incorporen a la banda i la joventut és un detonant a la nostra societat que s’ha de mantenir per garantir molts anys de música a La Rotovense.

Els arrels que tenim a la nostra família són molt moltes vegades un camí que continuar en noves generacions, i precisament això ho veiem molt clarament amb les quatre cares noves.
Aina va començar a fer les seues primeres notes en el saxo de sa uelo Salvador «Pauet».
Claudia de segur que serà un referent a la banda com ho van ser als anys 80 sa uelo i son pare. Isidro, el uelo de Carles va presidir la banda i qui sap si ell també ho farà, Carles porta vaquetes a les mans des d’abans de caminar i omple part de l’armari de sa casa dedicat a instruments, juntament amb els de son pare i la seua germana.
Però si em d’omplir casa d’instruments, d’això també s’encarreguem Clara i els seus germans, que amb el referent de sa uelo Juanito a la banda dels anys 50, de segur que a casa mai deixa de sonar la música.
Cristina, tot i no tindre precendents musicals tant evidents, és un clar exemple de dedicació i implicació amb la música, que de segur generarà el punt de partida i referent a la seua i altres famílies.
Sigueu molt benvinguts !!

Tot un seguit d’actes ompliran tot el cap de setmana, destacant les audicions al Monestir, que ja s’han convertit en un fixe de la festivitat i el concert de dissabte 12 de desembre de vesprada.
La banda convida a tots els veïns a assistir als actes programats i a gaudir de la música amb germanor i harmonia que sempre traslladem des dels nostres instruments.

Bona festa !!