Població:

Ròtova

Telèfon:

Correu electrònic:

vicentpeiro.pelu@gmail.com

Vicent Peiró Feliu

Sóc Vicent Peiró, professor de Percussió Clàssica, Percussió Moderna (Percussió Llatina-Africana-Brasilenya) i professor de Bateria.

  • Treballar en equip
  • Coordinació d’equips docents
  • Coordinació d’activitats
  • Paciència amb l’alumnat en el dia a dia de les classes

En Vicent Peiró Feliu inicià els seus estudis de Percussió en Ròtova a l’any 1982 en La Rotovense Musical. Posteriorment, continuà els seus estudis en el Conservatori Professional.

Després d’aquesta etapa, a més dels estudis Clàssics, continuà els

seus estudis de Percussió Afro-Latina i Bateria a València, Madrid i Barcelona.

Durant tots estos temps, ha estudiat de forma privada en cursos, seminaris i clínics amb bateries internacionals, com Marc Miralta (Barcelona), Jordi Rossi (Barcelona), Jo Krause (Berklee), Chuc Silverman (Canadá), Yoel Paez (Cuba), J. Antonio Perreira (Madrid), Salvador Niebla (Madrid), Luis Dulzaides (Madrid), Lucas Jimenez (Valéncia), Narso Dominguez (València)

El 1990 començà la seua docència, impartint Percussió Clàssica i Bateria, fins a hui, on la seua docència es reparteix entre diferents escoles de música de la Safor.

Coordinador de Tallers i Cursos de Bateria i Percussió a Palma de Gandia, Alfarrassí, Villalonga i Ròtova i compositor de diverses obres i ritmes afro-brasilenys.

He sigut director de l’Escola Municipal de Música Mestre Villar de Ròtova des de el 2006.

2011. Fundador i Director de Espectàcles Kum Kum Trà.

2014. Director de L’Escola de Percussió i Bateria kum Kum Trà.

2015. Fundador de Kum Kum Jazz.

Durant tota aquesta trajectòria, ha actuat en nombrosos grups de Jazz, Rock-Pop, Funk, Swing, Latin-Jazz, Batucades, Percussió Clàssica, Percussió Afro-Llatina i TV Canal 9.

També ha actuat i gravat CDs amb els cantautors Juan Benito, Enrique Belda, Rafa Aparisi, Javi Moreno, Javier Puig, Paulatins i L’Orquestra Montecarlo (2).