Població:

Beniflà

Telèfon:

639645338

Correu electrònic:

tomasmusic@hotmail.com

Tomàs Espí Canet

Hola, sóc Tomàs Espí Canet, tinc 43 anys, sóc casat i tinc dos xiquetes. Visc a Beniflà, encara que sóc de Llutxent.

Em definiria com una persona molt familiar i casolana, m’agrada estar amb la meva dona i les meves xiquetes; sempre que puc visite els meus pares i intente tenir cura de la familia i amistats. M’agrada l’esport, practique el que puc i seguisc també el que la feina i la família em permet. Em considere transparent (el que veus és el que hi ha) i senzill.

  • Cuinar (amateur, pero amb condiment)
  • Memòria (la gent sol dir que en tinc molta)

Natural de Llutxent, naix al 1975 i comença els estudis musicals a la Unió Musical de Llutxent. Passa posteriorment pels conservatoris de Xàtiva, Carcaixent i València, on finalitza el Grau Professional i, a l’any 2001, el Grau Superior de Trompeta.

Amplia estudis de trompeta amb els professors Vicent Alberola, Lluis Andrés, Pierre Thibaud, Leopoldo Vidal, Lluis Gonzalez, Claude Vasse, Bo Nilsson…

Ha estat professor al curs de trompeta de Paiporta l’any 2018 junt a Pierre Badel, Alberto Lopez i Vicent Alberola.

Comença la seva llavor docent l’any 1998. Actualment és professor de trompeta, fasolet, cor, solfeig i banda jove a les escoles de Llutxent, Almoines, Ròtova, Real de Gandia, Xeraco i Beniarjó.

En l’àmbit de la direcció ha estudiat a l’escola comarcal de la Vall d’Albaida baix la tutela de Jose Rafael Pasqual Vilaplana.

És director de la Societat Instructivo Musical de Real de Gandia “El Comboi”.