Raül Sanonofre Camarena

Població

Potries

Telèfon:

Correu electrònic:

Raül Sanonofre Camarena

Sóc Raül Sanonofre Camarena, de 33 anys, nascut a Gandia i visc a Potries. He estudiat música des de ben xicotet perquè m’encanta i és la meua passió.

M’he format de base com a persona i músic en l’escola de música de Potries, i més avant ja he seguit els meus estudis en el conservatori professional del Grau de Gandia i posteriorment al conservatori superior Salvador Seguí de Castelló. Des de fa anys done classes en diferents escoles de música i gaudisc cada dia que passa d’aquesta professió, perquè interactuar i relacionar-se amb els alumnes és una sensació única i especial i, a més a més, mai deixes d’aprendre coses noves de cada experiència.

Com a aficions, m’agrada molt fer diferents tipus d’esports o escoltar diferent tipus de música, entre altres. Em considere una persona responsable, aplicada i empàtica.

  • Jo pense que en les classes sempre busque que els alumnes tinguen educació i respecte pels companys. Busque una bona unió de grup i treball en equip. I així pense que forme, a banda de músics, persones.

  • També crec que tinc l’habilitat de crear bon “rotllo” en classe, però sense deixar la serietat i disciplina en els moments que cal. Perquè vull que aprenguen el millor possible.

  • També, en les classes, busque que tots els alumnes se senten partícips i igual d’importants en la matèria que siga, perquè d’esta manera creixeran i aprendran molt més i amb respecte cap als demés. Perquè ningú sap més o és millor que una altra companya o company. En definitiva, m’agrada ensenyar i que aprenguen en valors.

Sóc professor de música titulat en Grau Superior, en l’especialitat d’interpretació amb el trombó, al Conservatori Superior de Castelló. També tinc el Màster de Professorat d’Educació Secundària, en l’especialitat de Música, per la Universitat de València.

He realitzat diversos cursos d’interpretació i perfeccionament amb professors catedràtics de prestigi, com són Juan Bautista Abad (actualment professor, catedràtic de trombó al conservatori superior de València) o Jesus Juan Oriola. He realitzat també alguns cursos de perfeccionament de llenguatge musical amb els professors Federico Calcagno o Filibert Mira.

Actualment done classes de trombó, bombardí i llenguatge musical en diverses escoles de música privades, com són l’Escola de Música Mestre Villar (Ròtova), l’Escola de Música Milamarina (Miramar) i en l’Escola de Música Ausias March (Beniarjó).