Població:

Albaida

Telèfon:

Correu electrònic:

inesgamell@hotmail.com

Inés Llàcer Carbó

Sóc Inés Llàcer, professora de clarinet de l’escola de Ròtova, entre d’altres. Vaig començar els meus estudis musicals quan tenia 6 anys, i des d’aleshores l’he estudiada a diferents centres amb gran varietat de professors i professores. A les classes que oferim a Ròtova, treballem tots els aspectes de la música relacionats amb el clarinet per a millorar no sols tècnicament, també musicalment, i així endinsar-nos en el món musical.

  • Pacient
  • Metòdica
  • Ordenada
  • Puntual

Vaig començar els meus estudis de música a l’escola d’Albaida quan tenia 6 anys, i allí vaig cursar tot el grau elemental. Més tard, vaig estudiar el Grau Professional al Conservatori Melcior Gomis d’Ontinyent. Durant aquest període vaig realitzar nombrosos cursos amb clarinetistes d’alt prestigi com Josep Fuster, Enrique Pérez, Rafael Albert, Lorenzo Coppola o Federico Rocafort. L’any 2012 vaig començar el grau superior al conservatori Manuel Massotti Littel de Múrcia, i el vaig finalitzar el 2016, tot i obtenint Matrícula d’Honor al treball d’investigació final de grau sobre l’ansietat escènica.

He format part de la Banda Federal de la FSMCV, amb què hem fet concerts a Bèlgica, Alemanya i Holanda. També sóc membre de l’Orquestra de Vents Filharmonia, dirigida pel prestigiós José Rafael Pascual Vilaplana. Al món de la música de cambra vaig participar amb el quintet de vent Laatu al concurs Rookie Box, on vam guanyar el segon premi. He tocat a Ràdio Clàssica i he fet concerts per al Canal 7.