Població

Montitxelvo

Telèfon:

Correu electrònic:

Atenea Climent Català

Sòc Atenea Climent, actualment tinc 28 anys i porte estudiant música des dels sis. Encara que també he estudiat Arquitectura, la música sempre ha estat al centre de la meua vida. He estudiat durant molts anys en diferents centres i amb diferents professors i he anat adquirint coneixements en diverses especialitats, des de solfeig musical, fins a flauta, piano i cant. Quan em van donar l’oportunitat de ser docent (ja fa uns 5 anys) ho vaig agafar amb molt d’entusiasme-me, ja que considere que la música és un aprenentatge que aporta molts beneficis, és un llenguatge diferent, una manera d’expressar-se i una manara social de relacionar-se. M’agrada molt transmetre els coneixements musicals que sé, i fer que els alumnes gaudisquen de la música i del ventall d’experiències que hi viuran.

  • Puntual
  • Dinàmica
  • Pacient
  • Flexible
  • Exigent
  • Positiva

Vaig nàixer el 18 d’agost de l’any 1990. Vaig començar els estudis musicals a l’escola del poble, Montitxelvo, a l’edat dels sis anys. Després d’entrar a la banda, vaig continuar els estudis al Conservatori Professional de Música d’Ontinyent. Vaig fer el 5é i 6é curs de Grau Professional al Conservatori Professional de Música de València, on vaig obtindre el títol professional en l’especialitat de Flauta Travessera. Vaig continuar estudis de cant líric al mateix conservatori durant tres anys.

Després d’aquesta etapa he continuat la formació de cant i flauta amb professors particulars, així com amb cursos musicals com Fasolet, o Tot Sona, per a xiquets entre 0 i 7 anys.

He format part de diverses agrupacions musicals com a flautista i també de l’orquestra The Garage com a vocal i flautista.

Actualment sóc professora a l’E. M. M. V. de Ròtova, SUM Crespins, Escola U.M. Llutxent i Escola Musical La Nova d’Olleria.