La Rotovense Musical inicia la futura seu d’assaigs i actuacions, interpretant “Qualsevol nit pot sortir el sol”

Santa Cecília 2014 passa a formar part de la història de la nostra societat amb els actes de diumenge que van incloure la col·locació de la primera pedra de l’edifici, somni de La Rotovense.

A l’acte van estar presents Remigi Morant, Vicepresident primer de laFederació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana, representants dels dos grups municipals a l’Ajuntament de Ròtova, expresidents de la societat, socis, músics i simpatitzants, en un acte simbòlic i molt emotiu.

L’acte es va començar interpretant la cançó de Jaume Sisa «Qualsevol nit pot sortir el sol», com a símbol de l’esperança que tant La Rotovense Musical com tota la població rotovina té en aquest futur local. Aquest local no sol servirà per a la banda de musica, sinó que donarà un gran servei molt necessari per a tota la població.

Tot seguit, la secretària de la societat M. Àngels Faus juntament amb al president Carles Peiró, van llegir l’acta de col·locació de la primera pedra on es detallava tot el procediment de l’acte i també els objectes i documents que quedaran per sempre a l’urna, com l’acta de la compra del local, una còpia del manuscrit de l’Himne de la banda, monedes de curs legal, el monogràfic de La Rotovense de la revista La Falzia i els diaris del dia. 

També es van aportar la foto de la fundació de la nostra societat a l’any 1951, una altra de la refundació de l’any 1981 i una altra actual.

Dirigits als assistents, la secretària va convidar al públic assistent a introduir algun record per a la posteritat i alguns membres van aportar escrits personals i fotografies. Molt curiós també va ser l’aportació d’un pitet d’un nounat.

Després i com ja és tradició vam fer un dinar de germanor amb músics socis i amics com a tancament dels actes de Santa Cecília d’enguany.

Els millors moments de Sta. Cecília 2014