La Rotovense Musical celebra el seu concert de Nadal amb una Big Band

La Nau polivalent de Ròtova acollirà dissabte 22 de setembre, a les 20h, el concert de Nadal de La Rotovense Musical. I la present edició duu diverses novetats.

Al tradicional concert de l’associació dirigida per Ferran Escrivà Llorca, hi ha dues parts:

    • en la primera, participaran un grup de flautes (que interpretaran “City of stars”, de J. Hurwitz i arranjaments de Robert Fisco), un de clarinets (amb les composicions “Cinema Paradiso”, d’Enio Morricone, i “A Whole New World”, d’Alan Menken); i la novetat d’esta edició: una Big Band, que interpretarà “Pare de família”, de Walter Murphy, i “Joc de trons”, de Ramin Djawadi. Els arranjaments de les dues darreres composicions han anat a càrrec de Xus Martínez.
  • En la segona part del concert, La Rotovense interpretarà “Highlights from La La Land” (de J. Hurwitz i amb arranjaments de M. Brown), “Autumn Leaves” (de J. Kosma i arranjament de P. Kleine Schaars), “Highlights from Frozen”, amb l’arranjament de Sean O’Loughlin), “Christmas Morning”, de Saül Gómez Soler; i “Nadal Blanc”, d’I. Berlin i arrajnjament de Ramon Garcia.

Una manera immillorable d’entrar en les festes de Nadal i en l’any nou, amb música.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *