Sta Cecília 2013

Un any més, la banda ha organitzat una sèrie d’actes per celebrar la festivitat de tots els músics, que aquest any ho celebrarem el cap de setmana del 22, 23 i 24 de novembre. Com ja és habitual, l’acte central del cap de setmana tindrà lloc amb el concert de banda, que per quart any consecutiu celebrarem a l’església parroquial de Sant Bartomeu de Ròtova.

La il·lusió d’entrar a formar part de la banda, és el repte de molts aprenents de música i aquest any també trobarem cares noves a la banda.

I d’altres no tan joves que també es mereixen el reconeixement pels 25 anys com a músic. Felicitats M- Àngels, i a fer sonar eixa flauta sense parar !!
https://lh6.googleusercontent.com/-hRJAE7kCdNM/UoXrIiIaneI/AAAAAAAAF2g/wPUDNY9H_Rk/w998-h711-no/sta+cecilia+2013+2.png

NOU MÚSICS:

Joan Faus Camarena. Trompeta
Joaquin Balbastre Bañuls. Trombó
M. Àngels Faus Mascarell. Flauta. 25 anys a la banda

FELICITATS   I   BENVINGUTS !!!

El programa d’actes s’enceta amb un sopar i la ja tradicional serenata als nous músics el divendres 22 a la nit.
Dissabte seguirem amb la rutina de l’esmorzar per tot el que passe pel carrer Sant Josep. Ja de vesprada, arreplegarem a les noves incorporacions i farem el passacarrer per Ròtova, Llocnou i Almiserà. I tot seguit, a les 20:30 h.,  el concert amb el programa vos detallem més avall. 
Després del concert vos convidem al sopar de torrà i revetlla que farem per a passar-ho millor que bé tots junts. Caldrà que s’inscriviu al telèfon de la banda 691673777, o també a l’assaig.

Diumenge farem un passacarrer per Ròtova i anirem a missa en honor a la nostra patrona. I per acabar de lligar-ho tot com cal, corrent a fer les paelles.

Tornem a fer un dinar de germanor de paelles, i vos esperem a  tots.
Tant per al sopar de dissabte com per al dinar de diumenge, caldrà que s’apunteu per qualsevol d’aquestes maneres: per telèfon a la banda 691673777 o correu electrònic a info@larotovensemusical.org. Això sí, caldrà que ho feu abans d’este dijous a migdia dia 21 de novembre, per poder organitzar-ho tot. 
No oblideu de pagar el preu anti-crisi dels 2 euros del sopar i els 8 del dinar. Els dos àpats els farem a l’Abadia de Llocnou de Sant Jeroni.
Animeu-vos i participeu de tot el programa que La Rotovense ha preparat per a tothom !!!Source: La Rotovense – Google Sites