Intercanvi a Sax, homenatge al mestre Villar

La  Rotovense musical i la Sociedad Unión Musical y Artítica de Sax van retre de nou homenatge al mestre Villar, en aquesta ocasió a la ciutat alacantina de Sax i coincidint amb la tornada de la visita feta a Ròtova el passat 27 de juliol de l’intercanvi de societats musicals entre les dos societats.


La cercavila pels carrers de Sax per part de les dos agrupacions musicals, van obrir els actes d’aquest passat dissabte 21 de setembre. Posteriorment, un concert on el nombrós públic assistent va poder escoltar de nou algunes de les composicions més representatives de Miguel Villar, mestre compositor de les dues societats i persona arrelada també a les dues localitats als respectius períodes musicals actius que va dedicar i treballar.

La Rotovense va interpretar les obres Zafor, El tribunal de les aigües i el pasdoble Ròtova al pati del col·legi Cervantes de Sax, on posteriorment la Unión Musical y Artística de Sax va seguir amb Artal de Alagón i el pasdoble Unión Musical, totes elles del mateix mestre Villar. La societat local també va voler agrair la visita de la nostra societat i més directament del nostre actual mestre director Rafael Mullor Grau, interpretant la que possiblement siga la peça més interpretada i coneguda composada pel mateix Rafael, l’Ambaixador Cristià.

Posteriorment i després de l’acte central de l’intercanvi, es va fer un sopar per a les dos agrupacions a la seu social de l’agrupació alacantina.

La Rotovense Musical agraeix la presència als actes a totes les autoritats presents i especialment l’acollida rebuda i dedicació prestada per part de la Sociedad Unión Musical y Artística de Sax per fer aquest intercavi musical homenatge a qui va ser mestre a les dos societats, Miguel Villar.
Source: La Rotovense – Google Sites